faaborg-nielsen.dk

Herunder kan du læse lidt om hvem jeg er.

 

 

 

 

 

Hovedmenu:

 

Min startside

Arkæologi

Historiske steder

Historiske personer

Natur, dyr og planter

Jylland Rundt

Skolesider - mest til 7. kl

Alle mine sider

Andet

 

 

E-mail

 

Søren Faaborg Nielsen

Nørrevang 39 Kraghave

4800 Nykøbing F

Tlf. 54 85 80 42

Mobil 21 28 78 21

 

 

 


Opdateret 31.01.2022

 

Lidt om mig - Søren Faaborg Nielsen

Her - i et hus på Nørrevang 39 i Kraghave - bor jeg. Ja, jeg er oven i købet født i huset en majdag i 1953 og har boet der hele mit liv. Min have støder lige op til den lille, men dejlige skov, der hedder Skyttevænge.  Da jeg var barn - for sådan et har jeg faktisk været - byggede jeg huler i skoven, faldt i grøften, klatrede i træer og alt sådan noget, som en rask dreng skal gøre.

 

Søren som 3-årig

 Foto af mig som 3-årig.

 

N år jeg ikke legede i skoven eller spillede fodbold, læste jeg bøger eller fandt oldsager på markerne sammen med min far. Jeg gik naturligvis også i skole - Kraghave Skole. Senere kom jeg på Nykøbing Katedralskole, hvor jeg både tog real- og studentereksamen.

Min lærereksamen - med linjefag i engelsk og historie - fik jeg på Vordingborg Statsseminarium. Umiddelbart efter endt lærereksamen i 1977  fik jeg ansættelse på Sct. Joseph Søstrenes Skole i Nykøbing F., hvor jeg har arbejdet lige siden. Undervejs er jeg blevet uddannet skolebibliotekar. Jeg har hovedsagelig undervist i dansk, engelsk og matematik i de større klasser, men har også puslet lidt med undervisning i IT.

I dag læser jeg stadig meget. Jeg holder også fortsat meget af skoven - især den lille skov Skyttevænge - men nu går jeg tur i den, får sjældent våde sokker og falder aldrig ned fra høje træer. Til gengæld nyder jeg skovens vilde dyr og planter, som jeg fotograferer, når lejlighed byder sig. Og som du kan se, lægger jeg af og til nogle af fotografierne ud på mine hjemmesider.

I mine ferier er jeg skabsjyde. Min ægteviv - Ruth - er fra Kolding, og vi holder begge meget af at køre rundt i hovedlandet sammen med vore tre sønner - Andreas, Peter og Kristoffer. Det er blevet til mange udflugter - især i det midt- og sønderjyske og er også grunden til de mange jyske links, du kan finde på dette websted.

 

Her bor jeg.

Telefon privat: 54 85 80 42

Telefon Sct Joseph Søstrenes Skole: 54 85 12 11

Fax Sct Joseph Søstrenes Skole: 54 85 12 13

Mail: [email protected]

 

 

 

 

 

 

Herfra min verden går:

 

Skyttevænge

Mine oldsager

Absalon - vores hund

Dyrefotos

Jylland Rundt